fbpx

L’AVENTURA D’IMPROVISAR MÚSICA

CO-CREAR MÚSICA AQUÍ I ARA

Taller musical per experimentar el plaer de fer música I improvisar amb llibertat, sense judicis ni prejudicis, lúdicament.

L’existència és música. Som éssers musicals. El nostre infant musical està desitjant expressar-se, tot jugant. Comunicar la veritat de cadascú musicalment és una alliberació indescriptible. Escoltar la veritat musical de cadascú és un plaer i un regal dels déus.

En el taller creem el marc on aquesta experimentació i expressió és possible, on no existeixen notes equivocades, on gaudim de la bellesa del so, on fem del silenci el nostre amic, on cantem el que toquem i toquem el que cantem. Ens enriquim a l’experimentar i fluir amb la música col·lectivament. No t’ho perdis… ;-)

Com?

Amb dinàmiques de percussió, moviment corporal, entonacions vocals col·lectives, improvisacions instrumentals i vocals amb duets, trios i quartets, experimentació de diferents modes grecs…

Amb què?

Amb la veu, djembés, darbukes, ukelele, xil·lofon, carilló, piano, acordió, guitarra, melòdica, didgeridoo, boomwhackers, bols tibetans… I l’instrument que tu vulguis portar.

Escolta, connecta, expressa i comparteix la inspiració…

Pin It on Pinterest

Share This