[smartslider3 slider=14]

Qui som

A Alquímia Musical creiem que la música està al nostre interior i que l’experiència musical ens desperta el més autèntic de nosaltres mateixos. Per aquesta raó, treballem perquè les persones puguin viure aquesta profunda experiència. Reconnectant-nos amb el nostre ser musical i expandint-lo, expandim el nostre potencial com a persones.

Des d’aquesta convicció  treballem perquè tothom pugui viure aquesta profunda experiència. 

Som un equip professionals apassionats per la música amb el  propòsit  de compartir i facilitar experiències musicals a les  persones de qualsevol edat des de nadons fins gent gran.  I ho fem a través de formacions, tallers, concerts, sessions de musicoteràpia  o contes musicals.

Treballem en l’àmbit educatiu, sanitari, sòciocultural i empresarial. Dissenyem propostes i programes d’acció i intervenció personalitzades, adaptades a cada necessitat o projecte. 

Aquesta personalització en la nostra pràctica ens ha aportat una gran capacitat d’adaptació i flexibilitat però sense deixar de banda l’essència de les nostres intervencions: La creença en l’experiència musical com a nucli promotor de transformació, canvi i aprenentatge.

Actualment l’equip està format per: Xevi Compte, Enri Pérez i Laia Colom

 

Contacta’ns explicans què necessites, t’oferirem un ampli ventall de possibilitats.

Pin It on Pinterest

Share This
×