fbpx

Massatge sonor personal

El so, la música, ens afecta a tots els nivells, ja sigui biològic, afectiu-emotiu o mental. La comunitat científica se n’està fent ressò aportant dades i corroborant el treball dels musicoterapeutes. El Massatge Sonor sincronitza el nostre organisme amb sons i freqüències a través de la ressonància. Per a que un massatge sonor produeixi efectes saludables és bàsic que la qualitat del so i les freqüències o tons utilitzats siguin els adequats.

A Alquímia Musical fem Massatge Sonor RMP (Ressonància Musical Profunda), sistema creat i desenvolupat per Xevi Compte des de fa més de deu anys. Els bols tibetans són els instruments centrals, i com a peculiaritat destacada cal esmentar que en aquest sistema cada bol tibetà es correspon amb una nota musical concreta. D’aquesta manera, les relacions musicals que s’estableixen entre els diferents bols faciliten en la persona una experiència similar a estar enmig d’una coral o d’una orquestra, una experiència on la persona ressona profundament i intensa amb la riquesa dels harmònics i els tons produïts per aquests instruments.

A banda dels bols “musicals”, participen en el Massatge Sonor RMP altres instruments com piano, timbal xamànic, diapasons, didgeridoo, bols samplejats i Monoacord d’Immersió Acústica.

 

Pin It on Pinterest

Share This