EL CONCERT MÉS ESPECIAL

El Concert més Especial és una proposta creada perquè tant els infants i joves de les Escoles d’Educació Especial gaudeixin d’una vivència musical compartida, de qualitat, en un ambient de proximitat i amb música en directe.

Música i cançons: gaudir, explorar i descobrir

El repertori  inclou música clàssica de Johann Strauss, Txaikovski i Chopin, música ètnica, música per a la relaxació, i cançons pròpies interpretades en rigorós directe.

Les propostes musicals, s’acompanyen de diversos elements en funció de l’edat (titelles, teles, mocadors, instruments percussió) . Aquests elements ens ajuden, d’una banda, a reforçar el vincle emocional amb l’experiència musical, i de l’altra ens serveixen per estimular  l’escolta, fomentar l’atenció i propiciar la interacció i la participació. I sobretot potenciar i fomentar la musicalitat innata.

El concert ofereix també moments de participació activa on es convida al públic a explorar, experimentar i descobrir  diferents instruments, ritmes, sons, harmonies…

Instruments

Al Concert més Especial portem: piano, melòdica, didgeridú, timbals xamànics, bols tibetans, timbals oceànics, cloves vegetals, koshis, maraques, shackers, cortineta, campanetes… un munt d’instruments que ens acompanyen en aquest viatge musical.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
×