El Concert més Petit

És una experiència musical total, una proposta innovadora creada perquè tant els infants com les famílies gaudeixin d’una vivència musical compartida, de qualitat, en un ambient de proximitat i on la música és el 100% en directe.

Un espectacle infantil amb diferents accions i propostes escèniques amb una gran diversitat musical que va des de la música clàssica a temes populars i cançons originals A través d’aquesta riquesa musical i visual, els infants descobreixen més de vint instruments. També participen de manera activa a través de diferents propostes de música i moviment, i toquen instruments fins a formar plegats una petita orquestra. 

Creat atenent la musicalitat innata de l’infant. Hem creat El Concert més Petit inspirats en la Teoria de l’Aprenentatge Musical (Music Learning Theory-MLT), desenvolupada per Edwin Gordon. Això fa, entre d’altres coses,  que totes peces musicals s’han creat amb detall a partir d’uns objectius específics tenint en compte l’infant i la seva musicalitat innata. Per això mateix, l’espectacle infantil compta també amb diferents elements que apel·len a tot l’univers sensorial de l’infant: visuals (teles, titelles, mocadors) dansa i moviment. 

El Concert més Petit és el resultat d’una intensa i acurada elaboració per part de l’equip d’Alquímia Musical, integrat per músics, que alhora són experts en musicoteràpia. Això ha possibilitat que  el contingut de l’espectacle integri una doble vessant musical i pedagògica.

Tot plegat fa que El Concert més Petit esdevingui una experiència musical activa, que convida l’infant a explorar, descobrir i a expressar la seva musicalitat. Un viatge fascinant per gaudir en família.

Pin It on Pinterest

Share This
×