Exeriències musicals trasnformadores

Música de qualitat pels més menuts

La música per al benestar

Alquímia Musical

Experiències musicals transformadores

Alquímia Musical tenim la profunda convicció que la música està en el nostre interior de forma innata, i que l’experiència musical pot despertar allò més autèntic de nosaltres mateixos. A qualsevol edat. Per això, treballem perquè les persones visquin aquesta profunda, autèntica i transformadora experiència.

Les nostres propostes estan adreçades a tothom des de nadons i infants fins a adults i gent gran. Fem concerts infantils, musicoteràpia, contes musicals o tallers i sempre amb l’experiència musical com a nucli promotor de transformació.

Vols rebre totes les Novetats d'Alquímia Musical?

Estigues informat de totes les nostres novetats musicals com pròxims concerts infantils, contes musicals o tallers, però també inforamció sobre musicoteràpia. 

ExperiènCIes musicals

Volem compartir amb tu la nostra passió per la música

Infantil

INFANTIL

Ens dirigim als més petits en tres formats: Contes musicals, Concerts i Experiències sonores.

En tots els casos oferim experiències musicals de qualitat, ja que creiem essencial proporcionar experiències de gaudi i creixement relacionades amb la música de ben petits. 

Apropem i sensibilitzem els infants a la música perquè es nodreixin d’ella, l’absorbeixin i assimilin. També busquem la participació activa per part dels nens perquè facin música i visquin aquesta experiència. 

Musicoteràpia

Facilitem intervencions musicoterapèutiques en diversos àmbits (escoles d’educació especial, centres sociosanitaris, centres ocupacionals, unitats de salut mental) i a diferents col·lectius (infants, adolescents i adults amb discapacitació, adults amb risc social i gent gran). Ens mou una motivació: Facilitar l’accés a la musicalitat de les persones per a que puguin expandir el seu potencial.

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

LA LLUNA, LA TERRA I EL SOL

LA LLUNA, LA TERRA I EL SOL

Conte musical amb música en directe del piano i moltes cançons. La Lluna sempre està contenta. Juga pel cel amb els seus amics els estels. La Terra la mira des de lluny… està trista perquè se sent molt sola. Quan la Lluna s’assabenta del que li passa a la Terra vol...

LA LLUNA, LA TERRA I EL SOL

LA LLUNA, LA TERRA I EL SOL

Conte musical amb música en directe del piano i moltes cançons. La Lluna sempre està contenta. Juga pel cel amb els seus amics els estels. La Terra la mira des de lluny... està trista perquè se sent molt sola. Quan la Lluna s’assabenta del que li passa a la Terra vol...

Les nostres cançons

El nostre instagram

ELS NOSTRES CLIENTS

contacte amb nosaltres:


Pin It on Pinterest

Share This
×